Om ossVåra leveranstider är 2-5 arbetsdagar och vi arbetar hårt för att våra kunder ska få sina beställda varor så snabbt som möjligt. Alla försändelser skickas genom Postnord AB eller DHL.


Vi erbjuder flera olika betalsätt för att du som kund ska kunna välja den betalningsmetod som passar dig bäst. Våra betalningsmetoder är:
  • Faktura och delbetalning genom Klarna.
    Betala hemma i lugn och ro efter att du mottagit varorna. Säkrare kan det inte bli!

 

  • Kort eller internetbank genom Klarna.
    Betalningen sker över en krypterad anslutning och vi på Melrose tar aldrig del av kundens kortuppgifter.

För leverans inom Sverige använder vi oss av Klarna Checkout som gör köpet och betalningen enkel för kunden som endast behöver fylla i sin e-post och postnummer. Vid betalning genom Klarna checkout kan du välja att betala med de ovanstående betalningsmetoderna.

 

För leverans utanför Sverige klicka på "Worldwide shipping". Där får du fylla i namn och adress manuellt. Vi skickar till hela världen och packar och skickar din order så fort som möjligt. Kunder med leveransadress inom Sverige kan även de välja "worldwide shipping" om de hellre vill betala med PayPal än genom Klarna.

 

  • Kortbetalning genom PayPal.
    Med PayPal kan du enkelt betala med kort utan att ha eller behöva registrera dig för ett PayPal-konto. Betalningen sker över en krypterad anslutning och vi på Melrose tar aldrig del av kundens kortuppgifter. Har du ett PayPal-konto kan du betala direkt ifrån ditt konto.

 

 

Copyright © 2019 Melrose.se